Inschrijvingen

Inschrijven? 3 manieren!

Geïnteresseerd om je in te schrijven op onze campus voor het schooljaar '21-'22? Dan zijn er drie manieren om dat te doen.

Voor het eerste jaar (1A of 1B) dien je het digitale aanmeldingssysteem te gebruiken. Hieronder kan je meer informatie hierover vinden. 

Voor alle andere jaren kan je telefonisch of digitaal contact met ons opnemen. Ook dit staat hieronder uitgelegd.

Zie hieronder voor meer info!

Voor het eerste jaar (1A en 1B)

Sinds vorig jaar werkt het onderwijs met een digitaal aanmeldingsysteem voor leerlingen die beginnen aan het secundair onderwijs. Hierbij kan je aanduiden in welke school of scholen u uw kind wilt inschrijven, en krijgt iedereen evenveel kans om zijn/haar kind in de school van eerste keuze in te schrijven.

De inschrijving gebeurd in twee stappen: eerst meld u uw voorkeur voor één of meerdere scholen tijdens de "aanmeldperiode". Na deze aanmeldperiode wordt er u een school toegewezen, waarna u uw kind kan inschrijven in deze school. 
Wanneer vinden deze periodes plaats? Dat kan je in onderstaand schema vinden:Planning INS 20-21Wenst u nog meer te weten te komen, of wilt u uw kind inschrijven, klik dan op de onderstaande knop. 

Vanaf het tweede jaar
Telefonisch

Wens je telefonisch meer informatie over onze studierichtingen en school, wil je een afspraak maken of meteen inschrijven? 

Bel dan naar ons secretariaat, en zij zullen je doorverbinden met de juiste persoon.

02/456 01 01

Digitaal

Wens je digitaal meer informatie over onze studierichtingen en school, wil je een afspraak maken of meteen inschrijven? 

Klik hier om naar het contactformulier te gaan, en wij nemen verder contact met je op. 

NIEUWE STUDIERICHTINGEN VANAF '21-'22

3 BEWEGING & SPORT
(Finaliteit arbeidmarkt)

3 ONTHAAL & RECREATIE 
(Finaliteits arbeidmarkt)