Heading

Omdat we ten volle gebruik maken van de kansen en de uitdagingen die de hervorming van het secundair onderwijs biedt, gooien we het sinds 1 september 2019 over een heel andere boeg.
Leer jezelf als lerende nog beter kennen en vat de koe zelf bij de horens!
Heb ik voor dit onderdeel nog veel uitleg nodig? Of is het voldoende als de leerkracht mij op weg helpt? Misschien kan ik dit wel helemaal zelf?!
De leerkracht hebben we omgetoverd in een leercoach!
Klassikale instructiemomenten worden eerder kort gehouden, maar nadien worden specifieke instructie en begeleiding op maat van de lerende voorzien.
Leerinhouden worden niet meer in kunstmatige hokjes of vakken geplaatst, maar worden waar mogelijk met elkaar in verband gebracht.
Een leven lang leren zal voor onze jongeren op termijn geen enkel probleem meer zijn!
Je leert immers de skills om op je eigen tempo en binnen de veelheid aan informatie en prikkels die eigen zijn aan de huidige context, jezelf te ontwikkelen en te vormen. Uiteraard gebeurt dit op school nog steeds onder de professionele begeleiding van experts. De week begint en eindigt dan ook met een moment waar de leerdoelen besproken worden, maar waar ook tijd en ruimte is om te luisteren naar elkaars ideeën, moeilijkheden en successen.
Bij ons krijg je ‘goesting’ om te leren, zit je goed in je vel en vind je je plaats in de groep.
Geloof jij net als wij in deze pedagogische visie? Aarzel dan niet, want het aantal plaatsen is beperkt!

 

Wie is wie?

team

Kalender

september 2020

Geen kalenderitems deze maand.
Foto's
Fotocollage
Contact GO! MS

02/456.01.09

info@campuswemmel.be

Smartschool

Platform Smartschool Campus Wemmel

Chatten met CLB

Chatten met het CLB